Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

«Україна» взяла під контроль розслідування звірячого вбивства

У програмі "Говорить Україна» на ТРК «Україна» транслювався сюжет про трагічний випадок, який стався у серпні нинішнього року з 16-річною мешканкою Нововолинська Катериною Литкіною


                                                                                Роксолана ВИШНЕВИЧ



Так, стало очевидним, що хлопець Катерини говорить правду про свою непричетність до вбивства – на телешоу він пройшов тест на поліграфі.



Учора в вечірній програмі "Говорить Україна» на ТРК «Україна» транслювався сюжет про трагічний випадок, який стався у серпні нинішнього року з 16-річною мешканкою Нововолинська Катериною Литкіною. Її було знайдено мертвою на териконі колишньої шахти №3. Це звіряче вбивство викликало великий резонанс у шахтарському місті – громадськість вийшла на мітинги з вимогою до правоохоронців об’єктивно розслідувати злочин. І ось у вересні в Нововолинську побували журналісти республіканського каналу, щоб з’ясувати подробиці загибелі дівчини та допомогти розслідуванню.


На участь у телешоу були запрошені батьки дівчини, хлопець Каті, з яким вона зустрічалася в останній вечір, найближча подруга, дідусь попереднього хлопця, який проживає за кордоном, та його двоюрідний брат, який затриманий як підозрілий. До розмови були залучені криміналісти, психологи, інші спеціалісти. На передачі привідкрилася завіса на деякі, раніше невідомі, моменти. Так, стало очевидним, що хлопець Катерини говорить правду про свою непричетність до вбивства – на телешоу він пройшов тест на поліграфі. Всю зібрану інформацію журналісти програми «Говорить Україна» передадуть нововолинським правоохоронцям.


 

Telegram Channel