Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Гайнути через кордон підлітків спонукала… любов до оленів

Волинь-нова

Гайнути через кордон підлітків спонукала… любов до оленів

Юних порушників державного рубежу прикордонники напоїли чаєм із випічкою


Такі режисерські «подвиги» підлітків не є законними, однак начальник прикордонного підрозділу обмежився зауваженням.



Учора, під час моніторингу українсько-польської ділянки кордону, прикордонники відділу «Лопушанка» Мостиського загону виявили двох осіб, які перелізли загороджувальний паркан та прямували в бік Польщі, повідомляє Державна прикордонна служба.


Наряд негайно вжив заходів до затримання невідомих та викликав групу реагування з відділу прикордонної служби. Крім того, було поінформовано польських колег про можливе порушення спільного кордону та прикриття даного напрямку. Однак, як з’ясувалось, такої потреби не виникло. Невідомими виявились місцеві хлопчаки, 14-ти та 15-ти років, які проживають в селі Хащів Турківського району, і які навмисно перелізли паркан із власної цікавості. Хлопців прикордонники відвезли на підрозділ та напоїли гарячим чаєм із випічкою.


З’ясувавши хто вони і звідки прикордонники повідомили батьків «юних натуралістів». Останні після чаювання із солдатами строковиками розповіли що перелізти паркан їх спонукало бажання зафільмувати стадо диких оленів. Звісно що такі режисерські «подвиги» підлітків не є законними, однак начальник прикордонного підрозділу обмежився зауваженням для хлопчаків та наголосив батькам, які невдовзі приїхали з документами хлопців на відділ, провести виховну роботу з ними.

Telegram Channel