Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Як вітали вчителів представники влади?

Волинь-нова

Як вітали вчителів представники влади?

Напередодні професійного свята відбулися урочистості для працівників освіти області

 


 



 Людмила Плахотна здобутками волинських педагогів вважає перемоги школярів міжнародного рівня.



Лариса ЗАНЮК


 


Вчителів з усієї області та колишніх ветеранів професії вітали сьогодні представники влади в обласному музично-драматичному театрі.


Насамперед вшанували вчителів-учасників АТО. Володимир Гунчик, голова ОДА зазначив, що завдяки педагогам маємо теперішніх патріотів та будуємо майбутнє країни, а також вибачився, що влада так і не оцінила, як належно, працю вчителя.


Перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик зізнався, що теж дипломований освітянин, його мама – вчителька-пенсіонерка, і ця професія для нього – моральний авторитет, який показує шлях в майбутнє.


Очільниця управління освіти, науки і молоді ОДА Людмила Плахотна здобутками волинських педагогів вважає перемоги школярів міжнародного рівня та гарні результати підготовки професійних робітничих кадрів.


Василь Грановський, голова профспілки працівників освіти обіцяв сприяти, щоб у наступному році підвищили зарплати вчителям.


 З нагоди свята вчителям вручили подяки від Обласної ради, Облдержадміністрації, Управління освіти, науки і молоді та Профспілкової організації працівників освіти.


Звучали пісенні привітання від народного артиста України Василя Чепелюка та дитячих творчих колективів.



 Фото із сайту облдержадміністрації

Telegram Channel