Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Розповіли про стан здоров'я волинського волонтера, який потрапив в аварію

Валерій Ліщина 5-й день перебуває в реанімації Київської обласної лікарні


Це неймовірний патріот, непоказно добрий і невідмовний.. Коли 2 роки тому цими днями треба було їхати за нашими полоненими хлопцями на Схід - він прийняв вночі рішення за хвилину.



Стан Валерія Ліщини наразі стабілізований, пише на Facebook волонтерка Наталія Попова. 


"Після чисельних консиліумів нейрохірургів, щелепно-лицевих хірургів, реаніматологів, кардіологів та анестезіологів прийнято рішення про проведення операціі. Попередньо заплановано під час операції вставити 6 титанових пластин. Керувати операцією буде кандидат медичних наук Чепурний Юрій Володимирович з Центру щелепно-лицевої хірургії. Остаточне добро на операцію нейрохірург Дяченко С.М. дасть сьогодні після контрольної КТ (молимося і чекаємо 11-і години)...
Нагадаю, що за домовленістю з керівництвом КОЛ всі діагностичні обстеження та аналізи роблять безкоштовно. Але всі медикаменти, росходні матеріали, пластини, наркоз оплачуємо ми (Валерій волонтер - без УБД).
Тому прошу фінансової допомоги!!
Гроші для одужання Валерія Ліщини збираємо на рахунок дружини Ліщини Наталіі Миколаївни картка Привату 5168 7572 7125 8206", – йдеться в дописі.


"P.S. Валерія знаю особисто... Це неймовірний патріот, непоказно добрий і невідмовний.. Коли 2 роки тому цими днями треба було їхати за нашими полоненими хлопцями на Схід - він прийняв вночі рішення за хвилину.. В важких і добрих справах Валерій не вагається ніколи.. Тож борюся за нього і прошу за нього як за рідного!", – додала Попова. 

Telegram Channel