Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Бібліотеки Горохівщини збагатилися книгами незабутнього Феодосія Мандзюка

Волинь-нова

Бібліотеки Горохівщини збагатилися книгами незабутнього Феодосія Мандзюка

Всеукраїнський день бібліотек місцеві книгарівни відзначали велелюдною професійною родиною

Леся ВЛАШИНЕЦЬ


На урочистість, яка відбулася у світлиці Горохівської районної бібліотеки у свято Віри, Надії, Любові і їх матері Софії, привітати берегинь книжкових скарбниць завітали вдячні читачі, представники влади і громадськості, піснярі і музиканти, керівники установ і організацій міста.






Книги, писані для дітей і дорослих Феодосієм Мандзюком, відділ культури Горохівської РДА придбає у дружини покійного Світлани Василевської.



Вінок поваги до здавна шанованої  професії і її чарівних представниць організатори і гості дійства складали з віршів, музики і щирих почуттів. Було багато квітів, нагород і подарунків.


У хвилини вітань начальник відділу культури райдержадміністрації Діна Колесник порадувала присутніх гарною новиною, за яку присутні подякували гучними оплесками: тепер у всіх міських, селищних і сільських бібліотеках будуть книги Феодосія Мандзюка (на головному фото).


Знаний волинський журналіст і письменник народився у селі Гектари Горохівського району. Відомий також як поет-сатирик Кость Волиняка. Помер 12 грудня 2015 року.



Книги, писані для дітей і дорослих Феодосієм Мандзюком, відділ культури Горохівської РДА придбає у дружини покійного Світлани Василевської. Серед них і одна з найвідоміших праць краєзнавця – «Легенди старого Луцька».


Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel