Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Алла Пугачова: «Дитино, які 5 років? Я хочу бачити себе завтра» (пісня)

Волинь-нова

Алла Пугачова: «Дитино, які 5 років? Я хочу бачити себе завтра» (пісня)

Примадонна російської естради поділилася з шанувальниками сумним звісткою, що хворіє

Алла Борисівна Пугачова довгий час займалася вихованням дітей і мало радувала шанувальників своєю творчістю. І ось, нарешті, радянська і російська естрадна співачка вирішила повернутися на сцену з новими піснями і гастрольним туром. Однак крім хороших новин, стало відомо ще й про погане самопочуття Алли Борисівни.



Сьогодні лікарі радять Аллі Пугачовій лише трохи ходити і плавати.



На недавньому модному показі художника-модельєра Валентина Юдашкіна, представникам ЗМІ вдалося поспілкуватися з Пугачовою і дізнатися, що планує робити найближчим часом народна улюблениця. Так, зараз Алла Пугачова збирає матеріал для концертної діяльності на наступний рік, але зірка російської естради не особливо впевнено розповідає про це, оскільки у неї з’явилися проблеми зі здоров’ям. За її словами, на сьогодні їй лікарі радять лише трохи ходити і плавати, до всіх рекомендацій Примадонна намагається прислухатися і виконувати їх.



На даний момент, Алла Пугачова виховує двійнят Лізу і Гаррі зі своїм чоловіком Максимом Галкіним (на фото). Зіркова мама майже весь час присвячує себе дітям і чоловікові.


До речі, як інформує wz.lviv.ua, під час інтерв’ю, один із представників засобів масової інформації поставив Аллі Борисівні несподіване питання, в якому поцікавився, ким Примадонна бачить себе через 5 років, на що «жінка, яка співає» відповіла: «Дитино, які 5 років? Я хочу бачити себе завтра».


Telegram Channel