Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Ковельські веслувальники закрили сезон

«Осінні старти» у Дубні Рівненської області принесли у скарбничку спортсменів із міста залізничників 4 нагороди різного ґатунку

 


Василина СУПРУН



Не зважаючи на похмуру погоду, бажання поборотися за перемогу виявили близько ста учасників із Західного регіону України.



Не зважаючи на похмуру погоду, бажання поборотися за перемогу виявили близько ста учасників із Західного регіону України. Ковель представляли шестеро вихованців відділення веслування ОДЮСШОР «Олімп» під керівництвом тренера-викладача Василя Прохорука. У програму змагань входило подолання дистанції на суші та воді. Юнаки і дівчата 2001-2002 років народження бігли крос 3000 м та заїзд у каное-одиночці на дистанції 3000 м. Молодші учасники (2003-2004 років народження) – на дистанції по 1500 м.


Серед юнаків старшої вікової категорії Богдан Морозюк виборов срібну медаль у загальному заліку, а бронзовим призером став Андрій Гузь. Артем Мельник фінішував четвертим, Сергій Яковлєв у підсумку – п’ятим. Серед дівчат молодшої вікової категорії І місце виборола Василина Калитюк.


Ковельський каноїст Олександр Косюк показав другий результат серед своїх ровесників.


 

Telegram Channel