Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Найкращі оркестри країни влаштують «батл» на сцені Палацу «Україна»

Волинь-нова

Найкращі оркестри країни влаштують «батл» на сцені Палацу «Україна»

Організатори переконують, що концерт зруйнує стереотипне сприйняття симфонічної музики


27 жовтня глядачів запрошують насолодитися справжнім «батлом» двох висококласних оркестрів — Національний академічний оркестр народних інструментів України VS Оркестр заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Збройних сил України.



У Палаці «Україна» відбудеться грандіозне шоу «Битва Оркестрів». Це унікальний проект компанії Magic Box, аналогів якому немає в усьому світі. Проект стартував навесні 2015 року, на музичному рингу вже зійшлися кращі оркестри Одеси, Львова, Миколаєва, Харкова та Києва. А 27 жовтня глядачів запрошують насолодитися справжнім «батлом» двох висококласних оркестрів Національний академічний оркестр народних інструментів України VS Оркестр заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Збройних сил України.


За концепцією шоу, на сцені одночасно знаходяться два професійні колективи, які ніби кидають один одному виклик і намагаються перевершити своїх колег власною майстерністю і винахідливістю. Музична «битва» складається з трьох частин: «Авторські твори», «Національні шедеври і сучасні хіти» та «Найвідоміші світові хіти». Шоу створюється прямо на очах глядачів, руйнуючи стереотипне сприйняття симфонічної музики. Концерт поєднує в собі високий рівень майстерності оркестрів світового класу та істинний талант, гумор і креатив кожного з понад 100 музикантів, солістів, танцюристів і ведучих, які в цей вечір виступатимуть для столичної публіки.


 

Telegram Channel