Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Хотів відкупитися за 100 доларів — заплатить 10 тисяч гривень

Лучанина оштрафували за спробу дати гроші інспекторам патрульної поліції


Увечері 31 липня цього року патрульні помітили на перехресті вулиць Львівської та Потебні в обласному центрі Волині легковий автомобіль марки "SUBARU", який зупинився на відстані ближче ніж 10 метрів від пішохідного переходу, повідомляє прес-служба прокуратури області. Підійшовши до авто, поліцейські назвалися, повідомили суть вчиненого правопорушення й заявили вимогу пред'явити документи.



Водій "SUBARU", який перебував у стані алкогольного сп’яніння, запропонував патрульним 100 доларів США, аби залагодити питання.



Ігноруючи законні вимоги про пред'явлення документів, водій "SUBARU", який перебував у стані алкогольного сп’яніння, запропонував патрульним 100 доларів США, аби залагодити питання. Проте "залагодити" не вдалося й щодо чоловіка було розпочато кримінальне провадження.


У ході досудового розслідування він визнав свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину, відтак із ним укладено угоду про визнання винуватості.


Ввироком Луцького міськрайонного суду угоду затверджено й призначено чоловікові узгоджену міру покарання у виді штрафу у розмірі 590 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (10 030 грн.).


 

Telegram Channel