Скільки пачок «вершкового масла» можна зробити з одного борсука?
Викрито новий спосіб фальсифікації вершкового масла
Зараз у «вершкове» замість тваринних жирів «коров'ячого» походження, стали додавати, наприклад, борсуковий жир.
Коров’яче молоко – продукт корисний, проте доволі недешевий. Тож фальсифікатори винаходять нові й нові способи «підмінити» вміст молока в молочних продуктах чимось іншим. Інформаційний портал ZNAJ.UA з посиланням на виконувача обов’язків начальника Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві Олега Рубана повідомляє, що великою популярністю у фальсифікаторів нині користується вершкове масло. І якщо раніше його просто надмірно розбавляли рослинними жирами, зараз у «вершкове» замість тваринних жирів «коров'ячого» походження, стали додавати, наприклад, борсуковий жир.