Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

У Росії священики влаштували авіаційну хресну ходу

На борт Ту-123 взяли ікону і мощі святого Георгія Побідоносця, який є покровителем військової справи

Повітряну ходу на висоті 3,5 тисячі метрів, очолив митрополит Никодим. Військові священики Центрального військового округу на літаку Ту-123 вперше провели повітряну хресну ходу над Челябінської областю, де молилися за здоров'я російських солдатів. Про це пишуть російські засоби масової інформації, передає ЕспресоTV.



Сама авіаційна хресна хода тривала близько 2 годин на висоті 3,5 тисячі метрів.



"У Челябінську проходить збір військового духовенства на базі Челябінського вищого військового авіаційного командного училища штурманів. Нам прийшла ідея провести повітряну хресну ходу. На літаку Ту-123 УБЛ перебувало понад 30 священнослужителів, яких підтримав своєю присутністю митрополит Челябінський і Златоустівський Никодим", - сказав начальник відділу по роботі з віруючими військовослужбовцями штабу ЦВО Ігор Агафонов.


У свою чергу митрополит Никодим заявив, що священики "осяяли челябінську землю небесним благословенням молитвою з повітря". На борт священики взяли ікону і мощі святого Георгія Побідоносця, оскільки він є покровителем військової справи. Сама авіаційна хресна хода тривала близько 2 годин на висоті 3,5 тис. м.

Telegram Channel