Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Робочий телефон Шеремета прослуховували

Роздруківки розмов працівників «Української правди» в редакцію підкинув незнайомець

Розмови співробітників «Української правди», зокрема вбитого Павла Шеремета, прослуховувались. Про це розповіла головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва, повідомляє «Громадське».


«Я передала голові Національної поліції знайдений конверт від незнайомця, у якому були роздруківки розмов співробітників «УП». Можливо, це були погрози. Можливо, цей факт не пов’язаний зі вбивством. Проте ми не можемо почуватися у безпеці, поки слідство не скаже хоча б мотив або виконавця вбивства Павла», — сказала  Мусаєва.


За її словами темпи розслідування вбивства Шеремета значно уповільнилися.



Наразі немає жодної офіційної версії та точної інформації.



 «Я не очікувала такого відношення до цієї справи. Про це українська влада повинна говорити постійно. Тому що це дуже схоже на вбивство Гонгадзе, і це змінило хід історії України», — сказала Мусаєва.


Також вона додала, що основною версією спочатку був «російський слід».


Про це співробітники «УП» говорили неодноразово. Наразі немає жодної офіційної версії та точної  інформації.


«Я хочу бачити докази, а не просто вдоволитись версіями. Сподіваюсь, скоро слідству буде що сказати», — підсумувала Севгіль Мусаєва.


Нагадаємо, 20 липня о 7:45 ранку в результаті вибуху машини загинув журналіст Павло Шеремет.


Раніше повідомлялося, що журналісти за кілька місяців закінчать першу частину власного розслідування щодо вбивства Шеремета.


Генпрокурор Луценко назвав загибель журналіста вбивством. 


До розкриття вбивства Павла Шеремета підключили групу фахівців з 50 осіб. Зокрема, до цієї справи були залучені експерти ФБР.

Telegram Channel