Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

У Львові маршрутка врізалась у дерево (ФОТО)

Внаслідок аварії госпіталізовано 13 людей, серед постраждалих є двоє дітей

23 жовтня, о 9:35 на вулиці Зеленій, маршрутка №292 сполученням "Львів - Романів" на швидкості в'їхала у дерево, повідомляє «ТСН».


Зазначається, що до лікарні госпіталізували водія та 12 пасажирів. Також у коментарі «032.ua» речниця ГУ Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська розповіла, що за попередніми даними, водій автобуса не впорався із керуванням, внаслідок чого скоїв зіткнення із деревом, транспорт перекинувся. На момент ДТП, в салоні автобуса перебувало 20 людей.




Фото сайту «032.ua»



Чeрeз пeрeднє скло вилeтіла жінка, двeрима притиснуло дeкількох людeй.



Також, одна зі свідків ДТП Соломія Бернацька у Facebook написала, що в однієї жінки розірвана нога, а водій прийняв весь удар на себе. «Тільки що була свідком аварії, що сталася на вулиці Зeлeній (за мостом що коло заводу Іскра) водій на всій швидкості врізався у дeрeво. Чeрeз пeрeднє скло вилeтіла жінка, двeрима притиснуло дeкількох людeй, дужe багато постраждалих, щe одній пані повністю розірвало ногу, водія так і нe змогли дістати з кріславін прийняв удар на сeбeСлава Богу всі члeни маршутки у якій я була зрeагували швидко, викликали швидку, відкрили заблоковані двeрі і надали пeршу допомогу постраждалим», написала вона.

Telegram Channel