Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Прикордонники зупинили біля кордону 12 нелегалів, серед яких – 4 дітей

9 порушників зупинили за 10 метрів від кордону, коли ті перелазили через паркан

Декілька груп незаконних мігрантів затримали співробітники Держприкордонслужби в рамках протидії нелегальній міграції, повідомляє сайт відомства.


Прикордонники Мостиського загону виявили сьогодні вночі 9 осіб неподалік н.п. Малнів Львівської області в результаті відпрацювання інформації, що надійшла від оперативних підрозділів.


Порушників зупинили за кілька метрів від кордону. Серед нічних подорожувальників було 5 дорослих та 4 дітей. Двоє чоловіків, жінка та двоє дітей мали документи громадян Туреччини. Ще один чоловік та жінка і двоє дітей – громадян Вірменії. 



Порушники разом з дітьми вирішили перейти кордон через ліси, в обхід пунктів пропуску.



Усі затримані  потрапили в Україну законним  шляхом, однак далі, ризикуючи у холодну пору життям маленьких дітей, вирішили перейти кордон через ліси,  в обхід пунктів пропуску.  


Групу осіб доставлено у відділ прикордонної служби, де їм запропоновану гарячі напої. На порушників складено протоколи за ч. 2 ст.204-1 КУпАП. Зараз з’ясовуються обставини їхньої незаконної подорожі.  


Крім того, сьогодні вранці прикордонний наряд відділу  «Косине» Мукачівського загону затримав трьох нелегалів – громадян Камеруну, Кот-д Івуару та Гвінеї. Двоє із порушників не мали жодних документів, ще один мав посвідку на проживання в Україні. Наразі щодо затриманих також тривають фільтраційні заходи.


 

Telegram Channel