Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

В сирійському Алеппо відновилися запеклі бої

Після того, як минув період оголошеного РФ «гуманітарного» припинення вогню, в Алеппо відновилися бої між опозицією та урядовими військами

Важкі бої між урядовими військами і повстанцями в Алеппо відновилися до того, як ООН встигла розпочати евакуацію поранених мирних мешканців з районів, які контролюються опозицією, повідомляє «Європейська правда», спираючись на «AFP».


«Троє осіб поранено в результаті обстрілу району Салахеддін Аль-Машхад, який контролюється повстанцями», – інформує Сирійський центр з моніторингу за дотриманням прав людини.



Росія та режим Асада відновили авіаудари по районам Алеппо, що контролюються опозицію.



Представники центру також стверджують, що Росія та режим Асада відновили авіаудари по районам Алеппо, що контролюються опозицію в другій половині дня суботи 22 жовтня.


Кореспондент «AFP», що знаходиться в утримуваних повстанцями східних районах міста, також повідомив про звуки боїв і артилерійську канонаду.


«Ані мирні мешканці, ані повстанці, не погодилися із закликом уряду Сирії та Москви залишити Алеппо під час триденної паузи у ведені бойових дій»,  – відзначає агенція.


Раніше повідомлялося, що гуманітарна пауза в сирійському місті Алеппо продовжена до 24 жовтня і може бути пролонгована ще.

Telegram Channel