Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

В Росії спіймали підозрюваного у вбивстві інкасаторів Приватбанку

Резонансний напад було скоєно рівно рік тому

У Санкт-Петербурзі ввечері 22 жовтня затримали 36-річного громадянина України Олександра Маклюка, який підозрюється у вбивстві трьох інкасаторів Приватбанку в Чернігівській області, повідомляє «LB».


Місцеве видання «Фонтанка» пише, що разом з ним затримано ще одного українця, одесита Олексія Нікітіна. Наразі обидва затриманих перебувають у 51-му відділі поліції УМВС в Московському районі. Обвинуваченого у потрійному вбивстві найближчим часом буде поміщено в один із слідчих ізоляторів Петербурга.



Маклюк був колегою інкасаторів. За версією слідства, опинившись в автомобілі, він відкрив у товаришів вогонь.



Нагадаємо, 23 жовтня 2015 року в районі села Скоринець Чернігівської області відбувся напад на інкасаторську машину Приватбанку. Маклюк був колегою інкасаторів. За версією слідства, вони підібрали його по дорозі на Чернігів, коли у нього нібито зламався автомобіль. Опинившись в автомобілі, Маклюк відкрив у товаришів вогонь, змусив водія звернути з траси на лісову дорогу, де і вистрілив у нього.


Слідом за інкасаторським авто їхали спільники підозрюваного, які перевантажили гроші і підпалили машину. Наступного дня підозрюваний вийшов на роботу в банк. У нього були незначні опіки, але пояснив їх побутовим нещасним випадком.

Telegram Channel