Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

«Кардинал» не зупинив «Ураган»…(Відео)

Підопічні Сергія Піддубного знову зазнали поразки – 4-ї у 5-ти матчах

Футзал. Екстра-ліга. 5 тур. «Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 3:4 (0:1 – Горбатий, 13; 1:1 – Новак, 17; 1:2 – Корсун, 23; 1:3 – Зварич, 26; 2:3 – Фаренюк, 29; 2:4 – Зварич, 40, з пенальті; 3:4 – Новак, 40, з пенальті).


«Гостросюжетним видався поєдинок у Рівному, де практично до останніх секунд не було відомо, чим закінчиться битва між «Кардиналом-Рівне» та «Ураганом», – розповів представник прес-служби Асоціації футзалу України Артем Терентьєв. – Рівняни, в принципі, непогано почали гру, але першими пропустили. Проте, підопічні Сергія Піддубного не знітились і продовжили шукати щастя біля воріт Бірова. За це вони отримали заслужену винагороду у вигляді класного гола від Богдана Новака. Так рахунок став 1:1, і він по суті відображав усе те, що відбувалось на паркеті спорткомплексу ДЮСШ-4.


В активі команди Сергія Піддубного 1 перемога, 4 поразки, 3 очки, різниця м’ячів 12:15 і 8-е місце з 10 команд у турнірній таблиці.


А от початок другого тайму вже можна занести в актив гостям, які змогли забити швидкий м’яч, а за кілька хвилин і взагалі збільшили фору до двох м’ячів. Це був серйозний удар по амбіціях «кардиналів», які мали бажання взяти очки у грі з «Ураганом». Але варто віддати господарям належне – вони змогли витримати цей удар, і скоро змогли зробити рахунок мінімальним завдяки голу Фаренюка.


Кінцівка поєдинку була схожою на трилер. У обох команд вже було по п’ять фолів, і це означало, що їм треба було грати обережніше. Першими не витримали напруження господарі, які привезли собі 6-метровий. Михайло Зварич забив пенальті та відновив перевагу «драконів» у два м’ячі. Однак, за кілька миттєвостей пенальті вже був призначений у ворота франків’ян, і Новак відновив мінімальне відставання «кардиналів». Однак, врятувати гру господарі паркету не встигли».


Відеоогляд гри можна переглянути за цим посиланням – https://www.youtube.com/watch?v=sNeAfAm6KNc :



Матчі «Кардинала-Рівне» в нинішньому чемпіонаті: «Енергія» (Львів) – 1:3, ХІТ (Київ) – 0:3, ЛТК-ІнБев-НПУ (Луганськ-Київ-Житомир) – 7:2, «Продексім» (Херсон) – 1:3, «Ураган» (Івано-Франківськ) – 3:4.


В активі команди Сергія Піддубного 1 перемога, 4 поразки, 3 очки, різниця м’ячів 12:15 і 8-е місце з 10 команд у турнірній таблиці. Лідирує київський «ХІТ» – 15 очок, на останньому місці – «Uni-Laman» (Чорноморськ) – 0 очок.

Telegram Channel