Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Сергій Ребров: «Або беремо нового тренера, або розстаємося з деякими футболістами»

Волинь-нова

Сергій Ребров: «Або беремо нового тренера, або розстаємося з деякими футболістами»

Про це головний тренер київського «Динамо» заявив після нічиєї 1:1 в Олександрії

Петро ПАС


«Сьогодні, напевно, я недопрацював. Я ніколи не критикую хлопців публічно, адже ми команда…– сказав Сергій Ребров. – Забивши м’яч, ми заспокоїлися, натомість потрібно було й далі йти вперед, створювати моменти. На жаль, цього не було, й, як у попередніх матчах, у підсумку пропустили у відповідь. Звичайно, всі хочуть, щоб залучалися до ігор за першу команду молоді гравці, але при цьому з нас ніхто не знімав відповідальності за результат.



«Всі хочуть, щоб залучалися до ігор за першу команду молоді гравці, але при цьому з нас ніхто не знімав відповідальності за результат».



Ми не виграли сьогодні – значить, винний я, що не знайшов якихось мотиваційних моментів. Тут два шляхи: або залишаємо всіх гравців та беремо нового тренера, або розстаємося з футболістами, які втратили мотивацію, які не хочуть прогресувати кожного дня й із яких дуже важко щось зліпити», – підкреслив Ребров.


Усі результати 12 туру: «Волинь» – «Дніпро» – 3:0 (відео), «Карпати» – «Сталь» – 0:1, «Олександрія» – «Динамо» – 1:1 (відео), «Олімпік» – «Зоря» – 0:2, «Чорноморець» – «Ворскла» – 1:2, «Зірка» – «Шахтар» – 0:3.


Осічкою «Динамо» вміло скористалася луганська «Зоря» і піднялася на 2-е місце в чемпіонаті. Лідирує «Шахтар» – 32 очка, далі «Зоря» – 26, «Динамо» – 24, у «Волині» – 11-е місце (9 очок).


Турнірна таблиця Української прем’єр-ліги після 12 турів – http://www.fpl.ua/ukr/tournaments/pl/ .

Telegram Channel