Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Савченко оприлюднила свою декларацію про доходи

Волинь-нова

Савченко оприлюднила свою декларацію про доходи

Нардеп отримала понад 200 тисяч гривень як приз

Депутат від фракції «Батьківщина» Надія Савченко опублікувала свою декларацію про доходи, повідомляє ТСН. Про це свідчать дані з Єдиного державного реєстру декларацій.



Народна обраниця вказала дохід у розмірі 201 тисяча 818 гривень від видавництва «Юстініан», що випускає літературу для юристів. Ще 205 тисяч гривень отримала як приз від Українського католицького університету.



За документом, політик разом із сестрою та матір'ю володіє квартирою на 72 квадрати у Києві. Житло було придбане у 2006 році.  На матір Савченко записаний будинок та земельна ділянка на Житомирщині. Сестра депутата – Віра Савченко – має два легкових автомобіля – Skoda Fabia 2007 року та Lifan 320 2011 року випуску. Родина політика володіє цінними паперами АТ «Універмаг «Україна» на загальну вартість всього 172 гривні.


У розділі нематеріальні активи Савченко зазначила доходи від авторського видання «Сильне ім'я Надія» у розмірі 30 тисяч  гривень.  У графі «Гонорари та інші виплати згідно з цивільно-правовим правочинами» народна обраниця вказала дохід у розмірі 201 тисяча 818 гривень від видавництва «Юстініан», що випускає періодику та професійну літературу для юристів. Ще 205 тисяч гривень Савченко отримала як приз від Українського католицького університету.

Telegram Channel