Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У волинських лісах знову таборувались «повстанці»

Волинь-нова

У волинських лісах знову таборувались «повстанці»

21-23 жовтня в лісах Ківерцівського району проходив військово-патріотичний табір «Повстанець»


Україна потребує хвилі нової, зарядженої на розвиток держави молоді, яка знає свою історію, розуміє стан речей в країні та може стати гідним членом суспільства.



Організатором заходу традиційно стала громадська організація «Всеукраїнський молодіжний рух «Національний Альянс» за підтримки управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА.
Табір «Повстанець» - вже традиційний захід Національного Альянсу з 11-річною історією, де молодь може пройти базовий таборовий рівень і підготуватись до наступних таборів та вишколів.
Упродовж трьох днів 30 учасників табору слухали лекції на історичну тематику, навчались поводженню зі зброєю, грали в тактичні ігри, опановували тематики лідерства, тайм-менеджменту та інших вмінь на тренінгах. 



Як зауважив голова ГО «ВМР «Національний Альянс» Богдан Бальбуза, «сьогодні Україна, окрім інших речей, гостро потребує хвилі нової, зарядженої на розвиток держави молоді, яка знає свою історію, розуміє стан речей в країні та може стати гідним членом суспільства. Можна бути професіоналом своєї справи – військовим, медиком, програмістом, та при цьому не бути патріотом своєї країни. Наслідки такого явища ми вже кілька років пожинаємо. Це варто змінювати, і добре, що більшість українців це розуміють». 


Telegram Channel