Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Тіна Кароль показала декольте та дала відверте інтерв’ю (ФОТО)

Волинь-нова

Тіна Кароль показала декольте та дала відверте інтерв’ю (ФОТО)

Зірка розповіла про стосунки з батьками, друзями та про натхнення в житті

Тренер проектів «Голос.Діти-3» та «Голос країни-7» Тіна Кароль постала на фронтсторінці ювілейного номера журналу Viva, інформує ТСН.



Вони побачили молодого чоловіка, який вміє сам зав'язувати краватку в школу, який їсть, користуючись ножем і виделкою, він грамотний, ввічливий, не знає поганих слів, він щасливий і усміхнений.



У відвертому інтерв'ю артистка розповіла про життя свого сина Веніаміна в Англії, стосунки з батьками і друзями, натхнення, задоволення та гріхи в її житті. Зокрема, стосовно вокальних талантів Вені, за словами Тіни, хлопчик добре відчуває ритм, інтонує.


«Про те, як він співає, ще рано говорити, і я б не загострювала на цьому увагу. Любить публіку — це однозначно. Йому зовсім скоро, в листопаді, виповниться вісім років, він за гороскопом Скорпіон», — зауважила виконавиця.


Бабуся та дідусь маленького Веніаміна радіють навчанню онука в Англії. «Ми давно завели правило: я з ними рідко раджуся, бо все одно зроблю так, як вважаю за потрібне. Мої батьки, звичайно, були в шоці спочатку, але їм нічого не залишалося, як прийняти моє рішення. Зараз вони навіть раді цьому, тому що побачили результат. Вони побачили молодого чоловіка, який вміє сам зав'язувати краватку в школу, який їсть, користуючись ножем і виделкою, він грамотний, ввічливий, не знає поганих слів, він щасливий і усміхнений», — поділилася Кароль.

Telegram Channel