Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
«Контрактник»? 18 років є? – Місяць «учебки» і шуруй на передову!

Волинь-нова

«Контрактник»? 18 років є? – Місяць «учебки» і шуруй на передову!

«Строковиків» призиватимуть з 20 років, а «контрактника» можна відправити на фронт і 18-річним…

Сенсаційну інформацію оприлюднила Новинарня з посиланням на харківського волонтера Романа Доніка:


«Знаєте куди прийшло поповнення? Не просто в зону АТО. У резерв головнокомандувача.



18-річні хлопчаки після підписання контракту відразу перестають бути дітьми. Вони стають тими, кого можна посилати на війну.



«Шилки» (зенітна самохідна установка ЗСУ-23-4 «Шилка» — зенітна самохідна установка радянського виробництва, що призначена для безпосереднього протиповітряного захисту наземних військ). Ті, що працюють по наземних цілях. Ті, куди набиралися добровольці при формуванні. Ті, які повинні вийти при прориві противника в поле й зупинити все, що зможуть. І знищити все, що зможуть, поки самі не загинуть.


Ми розбиралися цілий день. Дев’ять осіб із 24 поповнення –  до 20 років. П’ятеро 18-річних. Наймолодшому 18 років і два місяці.


Після місяця «учебки». Навіть не пояснивши куди. Не навчивши. Навіть не давши грьобаний новий спальник. Навіть не давши елементарних знань, як можна вижити.


Верховний головнокомандувач недавно сказав, що «солдати строкової служби в АТО служити не будуть». Він не обдурив. І його спічрайтер не обдурив.


Ви знаєте, що на строкову службу, з нового року, призиватимуть з 20 років. Це щоб дітей не призвати. Але 18-річні хлопчаки після підписання контракту відразу перестають бути дітьми. Вони стають тими, кого можна посилати на війну.


Надсилайте, але навчіть. Не гарматним м’ясом, а бійцями», – не стримує своїх емоцій волонтер.

Telegram Channel