Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Чернівецьких школярів косить невідома хвороба

84 учні не прийшли вчора до Чернівецької школи №41

«У понеділок не було 89 дітей. У вівторок – 84, - розповіла Людвига Цуркан, директор Чернівецької школи №41. - Деякі з них добре почуваються, але поки медики не нададуть їм довідку, що вони здорові, в школу прийти не можуть».


«Батьки не зверталися до лікарів. Ми самі надали списки відсутніх дітей в дитячу поліклініку, - зауважила Людвига Цуркан. - Лікарі ходять додому до цих дітей і оглядають їх».



У всіх різні симптоми. У когось температура, у когось горло червоне, шлунок болить, блювання.



У всіх дітей різні симптоми, повідомляє «Молодий буковинець».


В п’ятницю після обіду деякі вчителі, які залишилися в школі, почали скаржитися на те, що погано почуваються. Вони пішли додому. В суботу і неділю батьки стали дзвонити класним керівникам, що діти не прийдуть у понеділок на навчання, бо їм погано. Директорові телефонували класні керівники, що досить велика кількість хворих по класах – шість, чотири, 12. При чому у всіх різні симптоми. У когось температура, у когось горло червоне, шлунок болить, блювання. У зв’язку з цим Людвига Цуркан особисто попросила директора лабораторного центру провести огляд харчоблоку школи і знайти причину, чому хворіють діти.

Telegram Channel