Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Нововолинські актори привезли з фестивалю нагороду

Волинь-нова

Нововолинські актори привезли з фестивалю нагороду

У Кам’янці-Подільському відбувся ІІ відкритий театральний фестиваль «Комора Фест». У ньому взяли участь колективи з Києва, Дніпра, Одеси, Рівного, Шостки, Полтави, Чернівців, Хмельницького та Нововолинська


За виставу «Допоки ти віриш» авантюристи отримали нагороду  у номінації «Краще музичне вирішення вистави». Актори Сергій Петрук та Алла Бойко відзначенні дипломами «Кращий актор та актриса».



Народний аматорський театр «Авантюра» із Нововолинська комедією «На перші гулі» мав  честь відкрити фестиваль, адже колектив був переможцем минулого конкурсу у номінації «Краща вистава сучасної тематики», йдеться на сайті Нововолинської міської ради.


До програми мистецького заходу увійшла і нова робота – трагікомедія «Допоки ти віриш» за п’єсою Ів Жаміака. Саме за цю виставу авантюристи отримали нагороду  у номінації «Краще музичне вирішення вистави».  Актори Сергій Петрук та Алла Бойко відзначенні дипломами «Кращий актор та актриса».  


Як зазначає художній керівник міського палацу культури Марія Олійчук, у рідне місто колектив повернувся з неймовірними враженнями і емоціями, адже вдруге артисти мали можливість зустрітися з надзвичайно творчими людьми, з дуже цікавими колективами з усіх куточків України.

Telegram Channel