Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Тим, хто мріє зупинити «Верес», раджу не витрачати сил...»

Волинь-нова

«Тим, хто мріє зупинити «Верес», раджу не витрачати сил...»

Президент рівненського клубу Олексій Хахльов (на фото) заявив, що проти їхньої команди розгорнуто інформаційну війну, спрямовану на дестабілізацію обстановки всередині колективу

Сергій ХОМІНСЬКИЙ


У 15 турі чемпіонату Першої ліги підопічні Володимира Мазяра мали зустрічатися з «Нафтовиком-Укрнафтою», проте за згодою обох клубів матч заздалегідь було перенесено на березень наступного року. Тому здавалося, що чернігівська «Десна» скористається цим, і обійде рівнян у турнірній таблиці, адже відстань між клубами становила лише одне очко. Тим паче, що команда з півночі України набрала дуже хороший хід і перемагала в чотирьох попередніх турах. Проте чернігівці не лише не перегнали, а й не наздогнали «Верес», несподівано мінімально поступившись вдома ФК «Полтава».


Тим часом аутсайдер ФК «Тернопіль», який у попередньому турі навіть не приїхав на гостьовий поєдинок з «Іллічівцем» (буцімто, через епідемію в команді), цього разу здобув вольову домашню перемогу над МФК «Миколаїв» – 2:1. Тож тепер позиції тернополян не видаються аж такими безнадійними.


Також привертає увагу поява серед лідерів бомбардирської гонки Адерінсоли Есеоли. Хто не в курсі – це ніякий не легіонер. Майбутній футболіст народився 1991 року в Житомирі у сімї українки та нігерійця. У трьох останніх турах афроукраїнець (виступає за «Арсенал-Київ») відзначився чотирма голами! І тепер має в своєму активі вже 7 невідпорних ударів. Тож Руслану Кісілю («Іллічівець», 12 забитих голів) та Руслану Степанюку («Верес», 10 голів) є над чим задуматися: поки вони «мовчать» – на очах росте і голосно заявляє про себе забитими голами конкурент у гонці бомбардирів!


Результати усіх матчів 15-го туру: «Колос» «Іллічівець» – 0:1; «Авангард» «Оболонь‑Бровар» – 3:1; «Геліос» – ПФК «Суми» – 1:0; ФК «Тернопіль» МФК «Миколаїв» – 2:1; «Десна» ФК «Полтава» – 0:1; «Скала» «Арсенал‑Київ» – 1:1; «Гірник‑Спорт» «Інгулець» – 3:1; «Буковина» «Черкаський Дніпро» – 0:0; матч «Верес» «Нафтовик‑Укрнафта» перенесено на 12 березня 2017 року.



Тим часом із резонансною заявою виступив президент рівненського «Вереса» Олексій Хахльов:


«Ми бачимо чіткі ознаки цілеспрямованої інформаційної кампанії, яка направлена на дискредитацію народного клубу «Верес», стверджує пан Хахльов.Ще 18 вересня «Верес» зіграв на виїзді внічию з київським «Арсеналом». Згодом з’являється інформація про підозру адміністрації ФК «Арсенал» щодо своїх гравців. Тобто клуб має претензії до своїх гравців і не має претензій до «Вереса». Тиждень тому «Верес» на виїзді переграє МФК «Миколаїв». Наступного дня в інформаційному просторі з’явилося повідомлення, що є підозри у нечесній грі футболістів «Миколаєва». І всю команду мають намір перевірити на «детекторі брехні» щодо можливої участі у грі на ставках. Претензій до рівненського «Вереса», ясно ж таки, немає. Але знову прозвучала зв’язка: матч «Миколаїв»«Верес» – нечесна гра. До матчу з «Вересом» команда МФК «Миколаїв» програє 4 матчі поспіль, не забивши жодного гола. Але саме після поєдинку з нами виникають сумніви?



До матчу з «Вересом» команда МФК «Миколаїв» програє 4 матчі поспіль, не забивши жодного гола. Але саме після поєдинку з нами виникають сумніви?



Експерти сьогодні єдині у своєму діагнозі – український футбол хронічно хворий. Сьогодні ми бачимо порожні трибуни на матчах першої і другої ліги. На матчах команд Прем’єр-ліги все менше і менше глядачів. Це біда! Наш народний клуб «Верес» показав шлях до одужання. Ми демонструємо, як повернути глядачів на стадіон і як побудувати клуб нового зразка. Приклад рівноправного партнерства громади, бізнесу і влади. Головний секрет такого партнерства – це диверсифікація ризиків. Тут немає головних. Тут є повноправні партнери, які зібрались разом заради досягнення спільної мети. А тим, хто мріє зупинити «Верес», раджу не витрачати сил, а приєднуватись і разом творити новітню історію українського футболу».


 


Футбол на ТБ


Субота, 29 жовтня


«Олімпік» – «Волинь» – 14.00 («Футбол 2»)


«Шахтар» – «Чорноморець» – 17.00 («Футбол 2»)


«Динамо» – «Карпати» – 19.30 («2+2»)


Неділя, 30 жовтня


«Зоря» – «Зірка» – 14.00 («2+2»)


«Ворскла» – «Олександрія» – 17.00 («Футбол 1»)


«Сталь» – «Дніпро» – 19.30 («Футбол 1»).


Фото із сайту www.vse.rv.ua .

Telegram Channel