Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ковпака не стримали рівненські «берези»

Волинь-нова

Ковпака не стримали рівненські «берези»

Ой, схоже, перехвалили «Верес» – підопічні Володимира Мазяра зазнали ганебного фіаско у Черкасах…

Сергій ХОМІНСЬКИЙ


Перша ліга. 16 тур. «Черкаський Дніпро» (Черкаси) – «Верес» (Рівне) – 3:0 (1:0 – Олександр Ковпак, 12 хв.; 2:0 – Олександр Батальський, 16; 3:0 – Олександр Ковпак, 56).


Черкаси. Стадіон «Центральний». 885 глядачів. Головний суддя Віталій Романов (Дніпро).


Крижаним душем для шанувальників «Вереса» став виїзний поєдинок із «Черкаським Дніпром». У 15-ти попередніх турах черкащани спромоглися забити жалюгідні 10 м’ячів. А рівнянам «відвантажили» відразу три в одному поєдинку… Зазначимо, що вперше цього сезону в матчах першої ліги відзначився зірковий «ветеран» команди з Черкас Олександр Ковпак, до того ж – відразу дублем. Нагадаємо, 33–річний нападник 11 сезонів відіграв у командах «вищого дивізіону» українського футболу (найбільше – у складі «Таврії»), кілька матчів провів за національну збірну України. Був кращим бомбардиром Прем’єр–ліги сезону 2008–2009 років. Тож два м’ячі від самого Ковпака – це як падіння з доброго коня, хай вже і не молодого.



5 листопада на «Верес» чекає матч 17-го туру з найближчим переслідувачем – харківським «Геліосом».



Ця поразка коштувала рівненській команді другого місця у турнірній таблиці, адже чернігівська «Десна» свого шансу не втратила і здолала на виїзді «Оболонь–Бровар» – 1:2. Щоправда, ми пам’ятаємо, що «Верес» має матч у запасі – тож потенційно рівняни все ще випереджають «Десну».


Проте вже 5 листопада на «Верес» чекає матч 17-го туру з найближчим переслідувачем – харківським «Геліосом». Оскільки відстань між командами у турнірній таблиці складає лише одне очко – це, фактично, буде битва за поточне третє місце.


Тож цієї суботи прямуємо на рівненський «Авангард» – «Вересу» дуже потрібна буде вболівальницька підтримка! Початок поєдинку о 17.00.


За воротами



Володимир МАЗЯР, головний тренер «Вереса»:


«Якщо розібратися, то в наші ворота було 4 удари — пропустили 3 голи. Бездарні дії в обороні деяких гравців призвели до того, що нам дуже легко забили. Коли пропускали другий гол, то таке враження, що у нас стояли берези, а не захисники.



Коли пропускали другий гол, то таке враження, що у нас стояли берези, а не захисники.



За рахунку 2:0 «Дніпро» захопив ініціативу і забив ще й третій м’яч. Таке треба пережити. Треба вміти програвати, тому ми визнаємо, що були слабкішими сьогодні».


Результати усіх матчів 16-го туру: «Арсенал-Київ» – «Гірник-Спорт» – 2:0; «Геліос» – «Буковина» – 1:0; «Іллічівець» – «Авангард» – 0:0; «Черкаський Дніпро» – «Верес» – 3:0; ПФК «Суми» – «Інгулець» – 1:1; ФК «Полтава» – «Скала» – 2:1; «Оболонь-Бровар» – «Десна» – 1:2; «Нафтовик-Укрнафта» – ФК «Тернопіль» – 2:1; МФК «Миколаїв» – «Колос» – 1:0.



Серед бомбардирів першої ліги продовжують лідирувати Руслан Кісіль з «Іллічівця» (12 голів) і Руслан Степанюк із «Вереса» (10 голів).

Telegram Channel