Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«На жаль, я не Марадона» (Відео)

Волинь-нова

«На жаль, я не Марадона» (Відео)

Андрію Ярмоленку нічого не залишалося, як розводити після матчу з італійським «Наполі» руками. Адже нічия у нього означала, що єврокубкова весна для київського «Динамо» у нинішньому сезоні вже не настане. Як і для луганської «Зорі»…

Петро ПАС


Ліга чемпіонів. 5 тур. Група «В». «Наполі» (Італія) – «Динамо» (Україна) – 0:0.


Відеоогляд гри – https://www.youtube.com/watch?v=2fio3xuiXpg&t=11s :



— Андрію, Неаполь і зараз живе «десяткою» Марадони, у тебе теж 10-й номер. Були якісь додаткові мотивації на цю гру у зв’язку з цим? – запитали в атакуючого півзахисника киян Ярмоленка після матчу, який розвіяв усі надії «Динамо» на подальшу участь у турнірі. 


— Я віддав всі сили на полі. Ми боролися, старалися забити гол і здобути три очки для «Динамо». Але, на жаль, я не Марадона. Якби ним був – ми б сьогодні перемогли…


Результат іншого матчу групи «В»: «Бешікташ» (Туреччина) – «Бенфіка» (Португалія) – 3:3.



Ліга Європи. 5 тур. Група «А». «Фенербахче» (Туреччина) – «Зоря» (Україна) – 2:0 (1:0 – Мірослав Стох, 59; 2:0 – Сімон К’єр, 67).


Відеоогляд гри – https://www.youtube.com/watch?v=d8Uy_Jx3YJk :



— Моя думка така: ми повністю переграли суперника в першому таймі, але не змогли забити. А в другому все вирішив гол у наші ворота. Щось зламалось. Пропустили другий гол. Хоча й після цього ми все одно йшли вперед із надією забити гол. Не вийшло. Але це спорт, — розповів на післяматчевій прес-конференції головний тренер луганчан Юрій Вернидуб. – Від усієї душі хочу привітати «Фенербахче» з перемогою і бажаю їм дійти до фіналу. На заключний матч проти «Манчестер Юнайтед» в Одесі вже всі квитки продано. Спробуємо, як мінімум, не програти, щоб допомогти «Фенербахче» пройти далі. Думаю, турки на це більше заслуговують, ніж англійці.


Результат іншого матчу групи «А»: «Манчестер Юнайтед» (Англія) – «Фейєноорд» (Нідерланди) – 4:0.



Група «Н». «Шахтар» (Україна) – «Коньяспор» (Туреччина) – 4:0 (1:0 – Абдюлкерім Бардакджи, 10, автогол; 2:0 – Дентіньо, 36; 3:0 – Едуардо да Сілва, 66; 4:0 – Бернард, 74).


Відеоогляд гри – https://www.youtube.com/watch?v=YKMIxGGHPYg :




Захисник «Шахтаря» Даріо Срна і півзахисник німецького «Шальке-04» Євген Коноплянка потрапили до символічної збірної 5 туру Ліги Європи.



— Моя мрія нарешті збулась – я вперше зіграв за «Шахтар». Ще й на такому рівні! І відстояв на нуль. Чи був мандраж? Так, особливо перші 10 хвилин. Але дякую хлопцям, що мене підтримали. Хоча роботи сьогодні було небагато: в основному довелося працювати ногами, ніж руками, — заявив після фінального матчу 23-річний голкіпер донецького клубу і збірної України Микита Шевченко.


У цьому матчі Паулу Фонсека дав змогу вперше проявити себе й іншому новачку — 20-річному захиснику Миколі Матвієнку, який дебютував у єврокубках, також із перших хвилин на поле вийшов 20-річний форвард Андрій Борячук — і каші вони, як всі побачили, не зіпсували.


Результат іншого матчу групи «Н»: «Гент» (Бельгія) – «Брага» (Португалія) – 2:2.



 


До речі, двоє футболістів, причетних до України, потрапили до символічної збірної 5 туру Ліги Європи – це захисник «Шахтаря» Даріо Срна і півзахисник німецького «Шальке-04» Євген Коноплянка, який забив гол у ворота французької «Ніцци» і допоміг своїй команді перемогти – 2:0.


Футбол на ТБ


Субота, 26 листопада


«Сталь» – «Ворскла» – 14.00 («Футбол 2»)


«Чорноморець» – «Зірка» – 14.00 («2+2»)


«Волинь» – «Динамо» – 19.30 («2+2»)


Неділя, 27 листопада


«Олександрія» – «Олімпік» – 14.00 («Футбол 1»)


«Карпати» – «Зоря» – 17.00 («2+2»)


«Дніпро» – «Шахтар» – 19.30 («2+2»).

Telegram Channel