Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Потасовки із фанами «Манюнайтед» в Одесі (ВІДЕО)

Примітно, що в ході до стадіону на підтримку команди Жозе Моурінью переважно брали участь українці, білоруси, молдавани та гості із Казахстану

Перед матчем Ліги Європи в Одесі фани "Манчестер Юнайтед" були атаковані з боку вболівальників "Чорноморця" та представників "Зорі", "Шахтаря" і "Десни" біля стадіону, інформує ТСН.



Українські фанати забрали банери у представників московського фан-клубу "Манчестер Юнайтед": попри застороги, частина росіян все ж вирішила відвідати матч "Зоря" - "Манчестер Юнайтед".



Поліція намагалася зупинити їх, проте сутички тривали протягом певного часу. Деякі вболівальники англійського клубу втратили свою символіку, повідомляє Ultras-Tifo. Водночас українські фанати забрали банери у представників московського фан-клубу "Манчестер Юнайтед": попри застороги, частина росіян все ж вирішила відвідати матч "Зоря" - "Манчестер Юнайтед".


За повідомленням видання "Думская", бійка сталася під час фанатського ходу вболівальників англійського клубу, розпочатого за годину до матчу.  Примітно, що значну частину фанів англійського клубу становили одесити, жителі інших регіонів України та кілька десятків людей з "близького зарубіжжя", Білорусі, Молдови та Казахстану.




Дорогою вболівальники співали пісню "Воины света", яка стала "гімном" Євромайдану, скандували "Слава Україні!", "Спасибі Одесі!", різні заряди англійською.



Разом з англійцями вони підтримували свою улюблену команду, а також дякували за прийом Одесі, "Зорі", а ще - поліцейським. Як пишуть місцеві ЗМІ, англійці навіть спробували подякувати за гостинність українською мовою, але виходило у них це з акцентом. Замість "Дякую" вони кричали "Дякуй". Дорогою вболівальники співали пісню "Воины света", яка стала "гімном" Євромайдану, скандували "Слава Україні!", "Спасибі Одесі!", різні заряди англійською. Кілька невідомих молодих людей намагалися прорватися до учасників маршу, але отримали жорстку відсіч поліції, двох затримали.


Пізніше українські вболівальники підірвали петарди, а в натовп полетіли пляшки та інші предмети, кільком хлопцям розбили голови. Правоохоронці швидко зупинили бійку, але прохід на стадіон для тисяч уболівальників тимчасово було заблоковано. Власне англійських уболівальників привозили на стадіон на окремих автобусах. Вони були без будь-якої символіки. Під час перерви в матчі українські фани (зокрема, одеські та луганські) "здійснили марш-кидок на протилежну частину стадіону і "відтиснули" у англійських фанів кілька банерів". Зазначається, що минулося без бійок.


Telegram Channel