Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Кабміні звільнили чергового високого чиновника (Документ)

Волинь-нова

У Кабміні звільнили чергового високого чиновника (Документ)

Кабінет міністрів України звільнив з посади заступника міністра енергетики з питань євроінтеграції Ігора Діденка

Відповідне розпорядження №921 від 7 грудня з’явилося на сайті українського уряду.



"Звільнити Діденка Ігоря Миколайовича з посади заступника Міністра енергетики та вугільної промисловості України з питань європейської інтеграції згідно з поданою заявою", – йдеться у документі.


Відзначимо, що чиновник звільнився за власним бажанням, повідомляє Канал24.


Як відомо, Ігор Діденко з серпня 1999-го до квітня 2000 року займав посаду першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз України", а з квітня до червня 2000 року був виконувачем обов'язків голови правління НАК.



Відзначимо, що чиновник звільнився за власним бажанням.



У лютому 2008 року його знову було призначено першим заступником очільника правління НАК "Нафтогаз України" і пропрацював він на цій посаді до кінця березня 2010 року.


З травня 2014 року Діденко займав посаду заступника голови Міненерговугілля, який курував спочатку нафтогазовий сектор, а потім євроінтеграційний (з 22 липня).


"Звільнився Діденко. Саме завдяки його активній позиції в Україні було введено європейське законодавство в газовій сфері, зокрема було прийнято Закон про ринок газу, було узгоджено з європейською стороною план відділення оператора ГТС. Його роль була важливою в забезпеченні політичної підтримки з боку Єврокомісії щодо диверсифікації поставок газу та "зимових пакетів", – розповів про чиновника головний комерційний директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко.


 


Telegram Channel