Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Жінка на Вінниччині народила на роботі й викинула дитину у відро для сміття (ФОТО)

Мертве немовля в сміттєвому відрі виявили в одному з магазинів Хмільника у Вінницькій області

Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на Департамент комунікації Національної поліції.

У поліцію Хмільника надійшло повідомлення, що в туалеті одного з магазинів районного центру працівники виявили тіло немовляти.



Вона прийшла на роботу, закрилася в туалеті магазину і довго не виходила. Зрозумівши, що їй погано, колеги викликали швидку допомогу і з'ясували, що вона щойно народила немовля.



Як розповів керівник хмільницької поліції Дмитро Руденко, під час огляду поліцейські побачили в металевому відрі для сміття тіло новонародженої дитини, загорнуте в поліетиленовий пакет. Як з'ясувалося, дитину народила 34-річна працівниця цього ж магазину, яка ретельно приховувала свою вагітність і списувала огрядність на проблеми зі здоров'ям.

У той день вона прийшла на роботу, закрилася в туалеті магазину і довго не виходила. Зрозумівши, що їй погано, колеги викликали швидку допомогу і з'ясували, що вона щойно народила немовля. Жінка заміжня і вже має двох дітей.


Попереднім експертним дослідженням встановлено, що дитина народилася живою і загинула від асфіксії (удушення). Породіллю госпіталізували до пологового відділення Хмельницької лікарні. У ході слідства жінці буде призначено судово-психіатричну експертизу.

За фактом умисного вбивства матір'ю своєї новонародженої дитини відкрито кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 117 КК України. Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.


Telegram Channel