Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

У п’яному дебоші на Дерибасівській охоронці зарізали один одного

У центрі Одеси двоє п'яних охоронців убили один одного


На ґрунті неприязних стосунків між ними виникла сварка, що переросла в бійку, в ході якої обидва чоловіки схопили ножі, які мали при собі, і завдали один одному смертельні поранення.




У центрі Одеси, на Дерибасівській двоє п'яних охоронців влаштували різанину, передає Цензор.НЕТ із посиланням на сайт Нацполіції. В результаті сварки обидва позбулися життя.

"У Приморський відділ поліції в Одесі надійшло повідомлення про те, що в хірургічному відділенні однієї з міських лікарень помер 44-річний чоловік, який був доставлений з колото-різаними ранами грудної клітини і стегна, а також проникаючим пораненням серця", - сказано в повідомленні поліції.

Поліцейські відкрили за цим фактом провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України і почали проведення першочергових слідчих дій.
"Встановлено, що чоловік зазнав тілесних ушкоджень у одній з багатоповерхівок, розташованих у районі вул. Дерибасівської. Виїхавши на вказане місце, працівники поліції виявили в приміщенні на першому поверсі труп 39-річного одесита, теж з ножовими пораненнями в ділянці грудної клітини, - повідомляє прес-служба, - в ході проведення першочергових слідчих дій встановлено, що ці громадяни працювали приватними охоронцями в одному з приміщень по вул. Дерибасівській. За кілька годин до трагедії чоловіки розпивали спиртні напої. На ґрунті неприязних стосунків між ними виникла сварка, що переросла в бійку, в ході якої обидва чоловіки схопили ножі, які мали при собі, і завдали один одному смертельні поранення".

Обидва знаряддя злочину вилучено.


Telegram Channel