Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Леонід Ярмольник і Микола Фоменко розповіли на латвійському радіо про «російське бидло» (Відео)

90 % росіян навіть не знають, де на карті той Крим, - переконаний Леонід Ярмольник

У четвер в ефірі латвійського радіо російський шоумен Леонід Ярмольник заявив, що дев'ять з десяти жителів Росії не зможуть показати на мапі, де знаходиться Крим, передають Патріоти України.



Вони потихеньку сходять з розуму, кидаються чимось, підкладають свиней - божевільних в Росії стало більше.



Виступаючи в ефірі латвійської радіостанції Baltkom, Ярмольник розповів, що російське суспільство зараз переживає дуже важкий період - вульгарні люди «тягнуть на себе ковдру», хоча вони не знаю толком, де географічно знаходиться Крим.


Микола Фоменко, який також брав участь у передачі, підкреслив, що останніми роками росіянам доводиться дуже нелегко - вони не можуть купувати те, що звикли, не можуть їздити за кордон, не можуть почувати себе частиною світової цивілізації, як раніше - весь світ проти них повстав.


Фоменко підкреслив, що росіян відучили думати про політику. Він заявив: «У них немає ніякої політичної позиції. Якби вона була, вони давно б стояли на площі». Ведучий програми зазначив, що росіяни озлоблені на весь світ.


«Вони потихеньку сходять з розуму, кидаються чимось, підкладають свиней - божевільних в Росії стало більше», - додав він.


Telegram Channel