Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Кріштіану Роналду з’їв свого «Золотого м’яча»!

Волинь-нова

Кріштіану Роналду з’їв свого «Золотого м’яча»!

Точніше, його шоколадну копію, подаровану партнерами

Петро ПАС


Французький журнал «France Football» назвав 31-річного форварда мадридського «Реала» і збірної Португалії найсильнішим футболістом планети 2016 року. Це вже четвертий такий його трофей, більше 5 має тільки аргентинець Ліонель Мессі. Як відомо, у 2008 році Роналду став володарем «Золотого м’яча» за версією «France Football», у 2013 і 2014 роках він отримав нагороду «Золотий м’яч ФІФА».


У нинішньому 2016 році Роналду виграв Лігу чемпіонів у складі «Реала» і Євро-2016 зі збірною Португалії. У 55 матчах за рік він забив 51 гол, а також зробив 17 результативних передач.


Тож у голосуванні експертів «France Football» отримав величезну перевагу: 1 місце Кріштіану Роналду («Реал» (Іспанія), Потугалія) – 745 балів, 2 місце Ліонель Мессі («Барселона» (Іспанія), Аргентина) – 316 голосів, 3 місце Антуан Грізманн («Атлетіко» (Іспанія), Іспанія) – 198 голосів.



Це вже 4-й «Золотий м’яч» Кріштіану Роналду, більше тільки – 5 – у Ліонеля Мессі.



І хоч португалець не зміг особисто бути присутнім на врочистій церемонії пошанування найкращих футболістів року (виступає із мадридським «Реалом» на Клубному чемпіонаті світу у Японії, де після перемоги у півфіналі мексиканської команди «Амеріка» – 2:0, у неділю за головний трофей побореться із представником господарів – командою «Касіма Атлернс»), проте одноклубники виправили ситуацію і презентували Роналду копію трофея. Щоправда, шоколадну та ще й обкладену полуницею.


Світлину моменту вручення смачнючого призу виклав у соцмережах Серхіо Рамос, додавши таку текстівку: «Поздоровляю, друже! 2016-й – твій рік! Ти заслужив!» (обоє на фото).


 




Telegram Channel