Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Бойова машина Волині» у Вадима Поленцева їздить і на вугіллі! (Відео)

Волинь-нова

«Бойова машина Волині» у Вадима Поленцева їздить і на вугіллі! (Відео)

Поліський «Кулібін» із села Буцин Старовижівського району вирішив поділитися своїм талантом з іншими: у 2017-му він планує заснувати власний бізнес

Олег КРИШТОФ


«Улюблена справа має приносити гроші», – вирішив Вадим Поленцев і надумав відкрити СТО. Тим паче, що витрат у сім'ї побільшало, адже цього року у нього народився син. Усе необхідне чоловік уже має: досвід, золоті руки і світлу голову, а якщо і не вистачає якого верстата – то це наживне.
Вадим Поленцев – колишній міліціонер, пішов на службу у правоохоронні органи після армії. Згодом зрозумів, що це зовсім не його справа. А от «інженерія» припала до душі, і тепер його господарка буквально завалена усіляким залізяччям.



Удосконалена майстром стара «Волинянка» один раз на 100 кілометрів заправляється твердим паливом і спокійно тягне 2 тонни вантажу. 




Нагадаємо, що удосконалена майстром стара «Волинянка» один раз на 100 кілометрів заправляється твердим паливом і спокійно тягне 2 тонни вантажу. Чоловік використовує її для нелегкої роботи: вивезти гній на поле, привезти сіно чи дрова.
«Бойова машина Волині» паралельно може працювати і на звичайному бензині. Проте на вугіллі виходить економніше, адже господар навчився виробляти «дерев’яне пальне» прямо на власному подвір’ї.
А ще Вадим – мисливець. Щоправда, для поїздок на полювання має й інший транспорт – квадроцикл власної конструкції. Планував також зробити одномісне авто «баггі», але за клопотами не встиг, тому це – справа 2017 року.
Коли ми приїжджали подивитись на ці дива інженерної думки, то налагоджувати машини батькові підсобляла його маленька донечка. Тепер помічників двоє, отож і з бізнесом у чоловіка має все скластися добре. Чого й щиро бажаємо!
На фото: Модернізована «Волинянка» нашого героя легко тягне воза.


А тепер дивимось відео про Вадима Поленцева:



 

Telegram Channel