Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Квартирних злодіїв затримали по гарячих слідах (ФОТО)

У суботу, 14 січня, співробітники карного розшуку головного управління Національної поліції у Волинській області спільно зі співробітниками управління патрульної служби поліції Луцька затримали двох зловмисників, які обікрали помешкання 61-річного лучанина. Поліція відкрила кримінальне провадження й помістила правопорушників в ізолятор тимчасового тримання


Правопорушники через вікно проникли до помешкання 61-річного лучанина, звідки викрали гроші, ноутбук, відеокамеру та ювелірні вироби.



Затримані поліцією 30-річний та 29-річний зловмисники є мешканцями обласного центру Волині. У суботу, 14 січня, після скоєння чергової крадіжки правоохоронці затримали злодіїв.


Правопорушники через вікно проникли до помешкання 61-річного лучанина, звідки викрали гроші, ноутбук, відеокамеру та ювелірні вироби. Усе викрадене правоохоронці вилучили й повернуть законному власнику.


Слід відзначити, що затримані напередодні вже вчинили ряд злочинів на території міста, а у минулому неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння корисливих злочинів. Також поліцейські підозрюють зловмисників до вчинення ними й інших злочинів у місті та області.



«Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушників затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Нині, вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - зазначив начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.



Як інформує сектор комунікації поліції Волині, санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.


 

Telegram Channel