Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Волинські рятувальники витягли 43 автівки з заметів

Будьте максимально уважними за кермом


Усі автівки доправлені на безпечну ділянку дороги.



Протягом доби пожежно-рятувальними підрозділами було здійснено 12 виїздів по витягуванню автомобілів з снігових заметів (кюветів) у Володимир-Волинському, Іваничівському, Луцькому, Ратнівському районах та м. Нововолинську. Вивільнено 43 автомобілі, у яких перебувало 92 людини.


Під час проведення аварійно-рятувальних робіт за допомогою пожежно-рятувальної техніки всі автівки доправлені на безпечну ділянку дороги.


З метою запобігання випадкам травмування та переохолодження у період складних погодних умов  рятувальники закликають громадян без потреби не вирушати в далеку дорогу.


Якщо така необхідність є, то потрібно подбати про запас пального та харчів, забезпечити наявність лопати та троса, надійних засобів зв’язку.


Будьте максимально уважними за кермом, дотримуйтеся безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції. Під'їжджаючи до пішохідних переходів, місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму. Також закликаємо пішоходів бути якомога обережнішими: не вибігайте різко на дорогу, переходьте проїзну частину у встановлених місцях. Люди, що переходять дорогу, можуть посковзнутися і впасти. Дотримуйтесь вимог правил дорожнього руху, будьте уважними і обережними, особливо у темний час доби.


 

Telegram Channel