Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Луценко навів документи ООН, що свідчать про державну зраду Януковича

Всі отримані українським слідством матеріали визнані ООН офіційними документами, які надала Росія


Головна військова прокуратура отримала від ООН офіційну фотокопію заяви екс-президента Віктора Януковича від 1 березня 2014 року з проханням ввести війська Російської Федерації в Україну.



Головна військова прокуратура отримала від ООН офіційну фотокопію заяви екс-президента Віктора Януковича від 1 березня 2014 року з проханням ввести війська Російської Федерації в Україну, інформує "Українська правда".


Про це на своїй сторінці Facebook повідомив Генпрокурор Юрій Луценко, який навів фото документа від ООН.


"Головна військова прокуратура отримала через Постійне представництво України офіційний лист секретаріату ООН з наданням українській стороні завіреної офіційною печаткою ООН фотокопії заяви Януковича від 01.03.2014 з проханням ввести війська Російської Федерації в Україну та всі офіційні матеріали, які були додані від РФ до заяви представника РФ в ООН Чуркіна", - повідомив Луценко.


"Всі отримані українським слідством матеріали визнані ООН офіційними документами, які надала РФ", - наголосив він.


"Слідством військової прокуратури отримано беззаперечні документальні докази державної зради Януковича", - наголосив Луценко.


Він додав, що отримав дозвіл на оприлюднення даних досудового слідства від старшого прокурора у провадженні про держзраду Януковича.


Самого звернення до РФ від Януковича Луценко не навів.

Telegram Channel