Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

У Києві начальниця поштового відділення привласнила пенсій та соціальної допомоги на 130 тисяч гривень

Кошти жінка витрачала на власний розсуд


За даними слідства, мало місце 35 фактів підроблення документів та привласнення зловмисницею соціальної допомоги та пенсій 29 осіб на загальну суму понад 130 тис. грн.



Київська місцева прокуратура №9 завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням начальника одного із відділень поштового зв’язку в Києві у підробленні документів та привласненні коштів, що призначалися для пенсій та соціальних допомог.


Як повідомляється на сайті прокуратури Києва, слідство встановило, що протягом січня – жовтня 2016 року обвинувачена вносила неправдиві відомості до документів про отримання громадянами пенсій та соціальних допомог.


Ці кошти вона отримувала сама та витрачала їх на власний розсуд.


За даними слідства, мало місце 35 фактів підроблення документів та привласнення зловмисницею соціальної допомоги та пенсій 29 осіб на загальну суму понад 130 тис. грн.


Начальниці поштового відділення повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 366 (службове підроблення), ч. 2, 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.


Обвинувальний акт скеровано до Солом’янського районного суду м. Києва для розгляду.

Telegram Channel