Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Тепер і в «Шахтаря» буде таранний форвард! (Відео)

Волинь-нова

Тепер і в «Шахтаря» буде таранний форвард! (Відео)

Львівські «Карпати» та донецький клуб домовились про трансфер 25-річного аргентинського нападника українського походження Густаво Бланко-Лещука (зріст — 190 см)

Петро ПАС


Його прапрадід Филимон Лещук на початку минулого століття у пошуках кращого життя перебрався за океан із Рівненщини. В аргентинській родині Густаво ще й зараз розмовляють українською мовою.
25-річний Бланко-Лещук перейшов у львівські «Карпати» у лютому 2016-го на правах вільного агента й одразу став головним форвардом команди. У нинішньому сезоні у 17 матчах за «левів» забив 7 голів. Один із них – ефектний ударом головою – вколотив і у ворота «Шахтаря». Напевне, після цього Ринат Ахметов і вказав пальцем на аргентинця, бо таранного нападника в донеччан уже давно не було.


Дивимось відео цього голу – https://www.youtube.com/watch?v=feEH4RumyO0 :



І ще Густаво забивав «Шахтарю» – https://www.youtube.com/watch?v=F7xNfL8BfbU :



Цікавий сюжет про Густаво Бланко-Лещука від програми «ПроФутбол» телеканалу «2+2» – https://www.youtube.com/watch?v=GXwoZOhRhtM :




Його прапрадід Филимон Лещук на початку минулого століття у пошуках кращого життя перебрався за океан із Рівненщини.



«Для мене це великий крок вперед, оскільки матиму можливість грати в Лізі Європи. Клубу «Карпати» я дуже вдячний за проведений тут час, за те, що він мені допоміг розвиватися як футболісту», – так прокоментував свій перехід у «Шахтар» Густаво Бланко-Лещук.


До речі, інформація про суму трансферу поки не розкривається.


На фото: Тепер Густаво одягне «шахтарівську» футболку.

Telegram Channel