Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Народні депутати Ірина Констанкевич та Ігор Гузь провели спільний брифінг для журналістів

Політики відстоюють право Володимир-Волинського та Камінь-Каширського стати центрами ще двох госпітальних округів які створються в рамках медичної реформи

Про це повідомив волинський обранець Ігор Гузь на своїй сторінці у "Фейсбуці".



Володимир-Волинський де розміщується героїчна 14 бригада та який має хорошу медичну традицію стане центром ще одного госпітального округу при цьому округ з центром в Нововолинську збережеться



"Сьогодні спільно з Ірина Констанкевич провели брифінг відстоюючи право Володимир-Волинського та Камінь-Каширського стати центрами ще двох госпітальних округів які створються в рамках медичної реформи. Наразі такими округами є Луцьк, Ковель та Нововолинськ.


Для прикладу в Чернігівській області яка по населенню така ж як Волинська створюється 7 госпітальних округів. Зокрема деякі округи будуть обслуговувати всього 80 тисяч громадян.
У нашому ж регіоні голова ОДА Володимир Гунчик як завжди славно вислужується перед центральною владою і фактично відмовився лобіювати на відстоювати створення додаткових госпітальних округів.


Переконаний, що Володимир-Волинський де розміщується героїчна 14 бригада та який має хорошу медичну традицію стане центром ще одного госпітального округу при цьому округ з центром в Нововолинську збережеться.


Ми готові залучати медичну громадськість та переконати Мінрегіонбуд почути наші вимоги не зважаючи на угодовську політику голови ОДА", - написав політик. 


На сторінках народних депутатів можна подивится відео брифінгу, який проходив у Верховній Раді України.

Telegram Channel