Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

«Клуб рибалок Озера» не миритиметься з браконьєрством

Улітку минулого року група небайдужих мешканців цього села на Ківерцівщині створила громадську організацію «Клуб рибалок Озера». Її членами стали також жителі сусіднього Гайового

Пересічний громадянин запитає: «А навіщо створювати таке об'єднання?» Відповімо, що його мета — боротьба з браконьєрством, яке є досить серйозною проблемою не лише в нашому районі, а й в області. Проте сподіваємося, що колись настане кінець і такому ганебному явищу. Окрім того, «Клуб…» пропагує любительське і спортивне рибальство, раціональне використання водних ресурсів. Організація створена для захисту законних прав та інтересів громадян.



За час існування громадської організації вдалося запобігти п’ятьом випадкам браконьєрства (з електровудками).



У нашому селі озеро, яке є гідрологічною пам’яткою природи, має загальну площу 9,7 гектара. На жаль, ще не перевелися любителі хижацької ловлі сітками. За час існування «Клубу рибалок Озера» вдалося запобігти п’ятьом випадкам браконьєрства (з електровудками).
Але члени нашої спілки не миритимуться з таким станом речей. Ми намагаємося донести людям те, що необхідно стимулювати розвиток біоресурсів. Тільки тоді всі охочі зможуть насолодитися рибною ловлею поблизу дому, а не їхати за тридев’ять земель.
Сергій Федорчук,
Сергій Міщук,
Володимир Демчук,
Валерій Міщук.

Telegram Channel