Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Ні совісті, ні сорому, головне — рятувати свою шкуру?

Шановна редакціє «Волині»! Хочу висловити власну позицію щодо думок про Віктора Януковича, опублікованих у «Голосі народу» за 1 грудня минулого року

Микола КУЖЕЛЮК


Дивлячись на фотографії Януковича, можна констатувати його переляк, сум за втратою батьківщини, влади та маєтку в Межигір'ї. А виграв, безперечно, український народ, коли вперше через три роки з екранів телевізорів побачив постарілого, переляканого колишнього президента, в якого вже нема ні батьківщини, ні влади, ні народу.



Хто Янукович у Росії? Ніхто, просто політичний труп.



Хто Янукович у Росії? Ніхто, просто політичний труп. Він добре розуміє, що росіяни в один прекрасний момент можуть його позбутися. А тікати далі вже немає куди. Прийняти назад може тільки Україна. І це буде.
Якось читав книгу про декабристів «Чернігівського полку поручик». Головний герой Сухінов після невдалого путчу у місті Василькові змушений був тікати від царсько–жандармського переслідування, адже його ждала смертна кара. Добрався він і до західного кордону, підкупив прикордонну сторожу, але, дійшовши до тієї межі другої країни, оглянувся назад. І так затужив за рідним, своїм, що повернувся на батьківщину, хоч добре знав, що його чекає. Втім здався владі, тому що рідна земля для нього була ціннішою навіть за власне життя. Так, його стратили, але, як бачимо, Вітчизну на іншу він не проміняв. От би нам таких президентів, депутатів, міністрів… А то тільки читаєш про їхні вілли, маєтки в інших країнах, мільярдні офшори, які піднімають економіку інших країн. Для чого все це робиться? Для того, щоб було куди тікати, покидаючи свою землю. Бо у таких людей нема ні совісті, ні сорому. Для них головне — рятувати свою шкуру. Навіть втративши батьківщину.
с. Кроватка
Рожищенського
району.


 

Telegram Channel