Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Дональд Трамп: море перемог і єдина поразка на любовному фронті

Усі вже знають, що 70-літній президент США Дональд Трамп був тричі одруженим. У нього п'ятеро дітей та восьмеро внуків. А ще він відомий як прихильник жінок модельної зовнішності і завоював численну кількість дівочих сердець

Ореста Кримська


Івана Зельнічкова, чехословацька модель, вийшла заміж за Дональда у 1977 році. Вона прожила з ним у шлюбі 15 років і народила йому трьох дітей — двох синів і доньку. Саме з Івани і почалося захоплення мільярдера слов'янськими жінками — дівчина із соціалістичної Чехословаччини підкорила його вродою і любов'ю до авантюр. Красуня була не просто тінню при відомому чоловікові, але й зіркою не меншого масштабу — у 80–ті та 90–ті вона вважалась головною світською левицею Нью–Йорка і була партнером Трампа по бізнесу. Щоправда, у 1992 році шлюб розпався через зв’язок Трампа із Марлою Меплс. В Івани та Дональда у 1981–му народилася донька Іванка. Сьогодні вона — віце–президент батькової компанії The Trump Organization.



Новообраний президент США з першою леді Меланією.



«Діана — моя єдина поразка на любовному фронті», — і сьогодні згадує Дональд Трамп.



З Марлою Меплс мільярдер одружився у 1993–му, але через шість років пара розійшлася — коли Дональд зустрів Меланію. Ця жінка підкорила бізнесмена з першого погляду — сильна, вольова, багатогранна. Марла грала в кіно і бродвейському мюзиклі, була ведучою на радіошоу і чемпіонаті світу з рестлінгу, а також вела соціально-політичну діяльність в Ізраїлі та Палестині. У Марли і Дональда народилася донька Тіффані.
Нинішня перша леді США перебуває у шлюбі з Трампом 11 років і є матір'ю його сина. Найделікатнішим моментом у біографії Меланії Кнавс є те, що югославська модель є донькою комуніста. У 18 років вона переїхала до США, у 26 познайомилася з Трампом на Тижневі високої моди в Нью–Йорку, але тоді йому відмовила у залицянні. У 35–літньому віці Меланія зустріла Дональда знову — і на цей раз він зробив усе, щоб заволодіти цією жінкою. Їхній зв’язок набув розголосу після запуску успішного бізнес-орієнтованого реаліті–шоу Трампа «The Apprentice», а також після спільного виступу Меланії і Трампа на радіошоу «The Howard Stern Show», під час якого Дональд Трамп повідомив про кохання свого життя. Колишня супермодель Меланія Кнавс зі Словенії стала дизайнером ювелірних виробів і третьою дружиною майбутнього господаря Білого дому. Вони побралися у 2005–му. На Меланії була сукня від Діор за 200 000 доларів, а величезний весільний торт вкривали 3000 троянд. За іронією долі почесним гостем на їхньому весіллі була тодішня хороша знайома Трампа Хілларі Клінтон.



Глава Білого дому про Іванку Трамап: « Якби не донька - закохався б».


Серед захоплень нинішнього президента США була і Вікторія Здрок — американська актриса і фотомодель українського походження. Окремою сторінкою в його біографії можна вважати нерозділене кохання до принцеси Діани. Після її розлучення з принцом Чарльзом у 1996–му закоханий бізнесмен засипав Діану букетами квітів, кожен із яких коштував цілого статку. «Діана — моя єдина поразка на любовному фронті», — і сьогодні згадує Дональд Трамп. А ще він дуже пишається красою своєї доньки і якось заявляв: якби Іванка не була його донькою, він би з нею зустрічався.



Діана не розділила почуття міліонера.

Telegram Channel