Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Прийшов, побачив і … забив! (Відео)

Волинь-нова

Прийшов, побачив і … забив! (Відео)

Гол аргентинця українського походження Густаво Бланко Лещука у дебютному матчі за команду Рината Ахметова приносить «Шахтарю» перемогу над «Сельтою»

 


Cергій ХОМІНСЬКИЙ


Ліга Європи. 1/16 фіналу. 1 матч. «Сельта» (Віґо, Іспанія) – «Шахтар» (Донецьк, Україна) – 0:1 (Густаво Бланко Лещук, 26 хв.)


«Шахтар»: Андрій П’ятов, Даріо Срна, Іван Ордець, Ярослав Ракіцький, Ісмаїлі, Максим Малишев, Фред, Марлос (Марсіо Азеведо, 90+3), Дентіньо (Віктор Коваленко, 46), Тайсон (Бернард, 84), Густаво Бланко Лещук. Головний тренер Паулу Фонсека.


Попередження: Ордець, 40; Тайсон 45+1; Срна, 45+4; Малишев, 75; Ракіцький, 81.   


Ура! Донецький «Шахтар» з ґалісійського міста Віґо (Ґалісія – це крайній північний захід Іспанії – така собі «іспанська Волинь») повертається на щиті! І зі своїм новим героєм – 25-річним Густаво Бланко Лещуком (зріст – 190 см).




Це був перший гол аргентинця українського походження у першому ж офіційному матчі за «гірників».



Це був перший гол аргентинця українського походження у першому ж офіційному матчі за «гірників». Заради справедливості зазначимо, що Густаво зіграв на добиванні, вразивши вже порожні ворота. У будь-якому випадку «екс-карпатівець» (який вже заявляв про свою мрію-амбіцію грати за національну збірну України) увагу до себе привернув.


Враховуючи, що для «Шахтаря» це був перший матч після тривалої «зимової перерви» (якої в тій таки Іспанії і близько немає), та ще й «виїзний» – здобутий результат можна вважати навіть більш ніж вдалим. Скажімо, «гірники» за увесь матч не спромоглися заробити жодного кутового, натомість одержали від судді аж 5 «гірчичників». Тож легко і в другій зустрічі з «Сельтою» (23 лютого у Харкові) їм точно не буде. Погоджується з цим і наставник «Шахтаря» Паулу Фонсека:


– У нашому протистоянні ще нічого не вирішено.


Дивимось відео голу – https://www.youtube.com/watch?v=Aw5fw-sZY1g :



https://www.youtube.com/watch?v=UmIug-4rPaI :



На фото: На 26-ій хвилині у футболці «Шахтаря» уже віддячив клубу голом.

Telegram Channel