Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Нижня палата парламенту Нідерландів готова ратифікувати асоціацію Україна-ЄС

Місцеве видання стверджує, що попри жорстку критику, законодавці підтримують закон про затвердження угоди

Нижня палата парламенту Нідерландів має необхідну кількість голосів для підтримки законопроекту уряду країни щодо ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Про це пише “Тиждень” з посиланням на місцеве видання AD.nl.



Попри жорстку критику з боку великої частини опозиції, більшість у нижній палаті парламенту підтримують закон про затвердження угоди.



"Попри жорстку критику з боку великої частини опозиції, більшість у нижній палаті парламенту підтримують закон про затвердження угоди", - йдеться у повідомленні.


Нагадаємо, нижня палата парламенту Нідерландів голосуватиме за ратифікацію угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом завтра, 23 лютого. 


В нижній палаті парламенту Нідерландів 1 лютого зареєстрували законодавчу пропозицію, що містить рекомендацію ухвалити закон, яким була ратифікована Угода про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. 


Водночас верхня палата (Сенат) голосуватиме вже після парламентських виборів у березні, під час яких обирається склад нижньої палати. Очікується, що парламент Нідерландів зможе ратифікувати Угоду про асоціацію за два-три місяці.


Варто зазначити, видання NYT повідомляло, що одним із противників ратифікації угоди про асоціацію Україна-ЄС був голландський лівий депутат Гаррі ван Боммель, який для агітації на різних заходах і в ЗМІ використовував групу псевдо-українців.

Telegram Channel