Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Сьогодні у Ковелі стартує фотовиставка «Герої серед нас»

Урочисте відкриття - у центральній районній бібліотеці.


Портрети, зображені на фотовиставці, виконані заслуженим журналістом України, членом Національної спілки журналістів та Національної спілки краєзнавців України Валерієм Мельником.



З метою формування у суспільстві шанобливого ставлення до захисників України, утвердження активної громадської та патріотичної позиції, готовності до захисту суверенітету та територіальної цілісності України, зміцнення почуття гордості за героїчне минуле та сьогодення свого народу з 22 лютого по 8 березня на теренах Ковельського району буде працювати фотовиставка «Герої серед нас», повідомляє сайт Ковельської РДА.


Портрети, зображені на фотовиставці, виконані заслуженим журналістом України, членом Національної спілки журналістів та Національної спілки краєзнавців України Валерієм Мельником. Сімнадцятеро волинян, які стали героями фотовиставки, обирали районні, міськрайонні спілки воїнів АТО.
Графік проведення фотовиставки «Герої серед нас»:
22-23 лютого – м. Ковель, Центральна районна бібліотека
24-26 лютого – смт Голоби, Будинок культури
27-28 лютого – с. Велицьк, ЗОШ І-ІІІ ст.
1 березня – с. Поворськ, ЗОШ І-ІІІ ст.
2-3 березня – с. Дубове, Будинок культури
4-5 березня – смт Люблинець, Будинок культури
6-8 березня – с. Колодяжне, Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки
Запрошуємо жителів Ковельщини та гостей відвідати експозицію та поглянути у вічі тим, хто не раз заглядав смерті у її безжальні очі…
Ми не маємо права їх забути – ні тих, хто залишилися живими, ні тих, хто пішли в інший світ. Бо герої не вмирають, допоки їх пам’ятають.

Telegram Channel