Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Турійську урочисто відкрили реконструйований дитячий садок

Волинь-нова

У Турійську урочисто відкрили реконструйований дитячий садок

Реконструйований дошкільний навчальний заклад № 1 «Дзвіночок», який відвідує 41 вихованець

Ірина ПРУС


Старе приміщення, збудоване у 1929 році під школу, давно потребувало капітального ремонту. Адже у 2003 році, коли в ньому почав функціонувати садок, був проведений лише косметичний ремонт.


Загалом на реконструкцію приміщення дошкільного закладу витратили 2 мільйони гривень. Зокрема, з державного фонду регіонального розвитку виділена сума у розмірі 1,5 мільйона гривень, з обласного бюджету – 450 тисяч гривень, селищного – 156 тисяч гривень.


За ці кошти добудували частину приміщення (кабінет завідувача, кухню, вбиральні), перекрили дах, провели капітальний ремонт стін і надали дошкільному закладу гарного естетичного вигляду. Тендер на проведення будівельно-ремонтних робіт виграло турійське товариство з обмеженою відповідальністю «АМіЛа».


В урочистому відкритті оновленого ДНЗ участь взяли представники районної та селищної влади, колектив «Дзвіночка», вихованці та їхні батьки. Благочинний Турійської округи – настоятель Свято-Преображенської церкви Віталій Дуда в той день освятив реконструйоване приміщення садочка.




Фото Ірини ПРУС.

Telegram Channel