Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Росії участь в засіданні взяв картонний депутат (фото)

Волинь-нова

У Росії участь в засіданні взяв картонний депутат (фото)

Справжній, буцімто, зламав ногу – тож відрядив працювати свою картонну копію

Помічник депутата Законодавчих зборів Ленінградської області Володимира Петрова («Единая Россия») приніс на засідання парламенту регіону картонну фігуру свого начальника, повідомляє УНІАН.


Депутат Вадим Густов вимагав затримати помічника Петрова, після чого співробітник апарату спробував прибрати зображення, однак віце-губернатор Ленобласті Олег Коваль забрав його і поставив біля свого крісла зі словами: «Це мій Петров».



13 лютого Володимир Петров повідомив, що розробляє законопроект, що регулює діяльність чаклунів і чародіїв.



«Тепер усім можна в такому вигляді приходити або тільки йому? І чи буде прирівнюватися голосування картонного депутата до справжнього?» — запитав лідер фракції ЛДПР обласного парламенту Андрій Лебедєв і попросив повернути картонну копію єдинороса обличчям до стіни.


Голова законодавчих зборів Сергій Бебенін запропонував направити це питання в комісію з етики. Петров не міг бути присутнім на засіданні, так як зламав ногу. 13 лютого Володимир Петров повідомив, що розробляє законопроект, що регулює діяльність чаклунів і чародіїв. На його думку, люди, які мають надздібності, повинні ліцензувати свою діяльність і відповідати за її якість. Незадовго до цього він пообіцяв видавати сертифікат на іменну зірку авторам найбільш резонансних законопроектів.

Telegram Channel