Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Волинь і Рівненщина збирає добровольців на Всеукраїнські екстремальні змагання «Доброволець-2017»

Учасники за 24 години повинні подолати маршрут близько 80-100 км

25-26 лютого відбудуться Всеукраїнські зимові екстремальні туристичні змагання «Доброволець» на честь загиблих Героїв 35 сотні Самооборони Майдану «Волинська Січ».



Основними контрольними пунктами традиційно будуть місця боїв УПА, пам’ятні знаки та могили борців за волю України часів І та ІІ світових воєн.



Захід пройде на території Волинської та Рівненської областей. Старт та фініш змагань відбудеться у смт Цумань Ківерцівського району.


На змагання зареєструвалися 65 команд (189 учасників) з різних куточків України, зокрема, з Києва, Рівного, Львова, Білої Церкви, Тернополя, Чернігова, Черкас, Вараша, Бердичева, Костополя, Дубна, Острога, Кропивницького, Здолубнова, Івано-Франківська, Донецька. Найбільше представників з Волинської області – 24 команди.


«Доброволець» – це командні перегони з орієнтування. Учасники за 24 години повинні подолати маршрут близько 80-100 км. Основними контрольними пунктами традиційно будуть місця боїв УПА, пам’ятні знаки та могили борців за волю України часів І та ІІ світових воєн. «Доброволець» вперше відбувся у 2005 році на півночі Рівненської області як екстремальне таборування. У 2010 році захід переформатувався у туристичні змагання.

Telegram Channel