Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Олексію Гончаренку хотіли облити кислотою обличчя і розбити молотком коліна

Волинь-нова

Олексію Гончаренку хотіли облити кислотою обличчя і розбити молотком коліна

Але викрадачам нардепа не вдалося цього зробити завдяки нашим спецслужбам, які зуміли перехитрити злочинців

Петро МАКАРУК


Правоохоронцям стало відомо, що сепаратисти запланували викрасти і покалічити народного депутата України від «Блоку Петра Порошенка» Олексія Гончаренка (на фото), тож вони вирішили «підіграти» убивцям. Для того парламентар намагався розповісти якомога більшій кількості людей, а також повідомити через соцмережі, що в четвер він буде в рідній Одесі. І коли прибув до перлини біля моря, його «викрали»… співробітники СБУ і прокуратури. При цьому в усі центральні ЗМІ розлетілася інформація про зникнення народного депутата Олексія Гончаренка.



Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів, що один із викрадачів народного депутата мав паспорт громадянина Росії.



Тим часом спецслужби надіслали замовникам повідомлення, що «об’єкт схлплений, можна переходити до наступної частини плану – розправи». Ті, хто мали її здійснити, «клюнули на приманку» і виїхали на місце, яке їм призначили. Тут і попалися тепленькими у пастку спецслужб. У них вилучені балаклави, кислота, засоби для тортур, зокрема молоток – нардепу мали спотворити кислотою обличчя і розбити молотком коліна.


В інтерв’ю «Українській правді» Олексій Гончаренко заявив, що знає ім’я одного із злочинців. «Це – Олександр Кушнарьов – депутат Лиманської районної ради від Опозиційного блоку, син якого, Геннадій Кушнарьов, був одним із учасників Антимайдану і загинув у Будинку профспілок 2 травня 2014 року. Особисто він мав мотив помсти», – сказав Гончаренко, наголосивши, що це вже третій випадок, коли йому погрожують викраденням чи вбивством.


Тим часом Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів, що один із викрадачів народного депутата мав паспорт громадянина Росії. А заарештовані представники злочинної групи розповсюджували на території Одеси книги та буклети для розпалювання національної і расової ворожнечі, приниження національної честі і гідності.


Серед вилучених у них під час обшуку видань – «Слуги зла, или Как выглядит украинский национализм», «Одесские колокола Хатини». «За висновками експертиз, ця література спрямована на пропагування національної ворожнечі між українцями, росіянами та євреями, а також на актуалізацію ненависті до українських патріотів», – уточнив Генпрокурор.

Telegram Channel